Слобожани

Антивіруси - Форум
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт

Всього відповідей: 763
Міні-чат
500
Інтернет-антивірус
Файловий антивірус
Гость,
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Shaman, Hottabich, Guru  
Форум » Лікбез » Інструкції » Антивіруси (Роз'яснення щодо функціонування антивірусних програм сайту)
Антивіруси
ShamanДата: Субота, 25.08.2012, 17:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Репутація: 32767
Статус: Offline
Введено в дію власну систему захисту сайту та антивірусні сканери на основі сигнатур DrWeb, за допомогою яких користувачі сайту в режимі online можуть здійснити перевірку безпеки любих сторінок чи матеріалів з інтернет-мережі а також окремих файлів зі свого локального комп'ютера. Для перевірки інтернет-матеріалів та сторінок необхідно вставити url-адресу в поле пошуку сканера, (зверніть увагу, що в полі вже введено символи http:// і повторно вводити їх не слід), натиснути розташовану нижче кнопку з написом "отправить" та зачекати кілька секунд результатів перевірки (див. ілюстрацію 1)



Результати будуть вказані у випливаючому вікні лабораторії DrWeb, і після ознайомлення з ними вказане вікно можна закрити, натиснувши відповідну кнопку чи стандартним шляхом натиснення на значок Х у правому верхньому куті вікна (див. ілюстрацію 2)




Для перевірки файлів з власного комп'ютера необхідно натиснути кнопку вибору файлів у файловому антивірусі, після чого відкриється вікно вибору фалів з компьютера, вибрати файл, який бажаєте перевірити, та натиснути на кнопку "открыть" в правому нижньому кутку вінкна провідника. (див.ілюстрацію 3)



Після того вікно провідника Windows автоматично закриється, а назва вибраного файлу буде відображатися на кольоровому фоні справа від кнопки вибору. Далі натискаємо таку ж кнопку з написом "отправить", як і у попередньому гаджеті. (див.ілюстрацію 4)



Чекаємо кілька секунд в залежності від розміру перевіряємого файлу та швидкості Вашого інтернет-з'єднання і безкоштовно отримуємо результати перевірки від однієї з найпотужніших антивірусних лабораторій...Результати будуть виведені у віконці, аналогічному тому, що зображено на ілюстрації 2.

Раніше на видалених значків на кнопках "отправить" гаджетів було зображення "павука"-емблеми DrWeb, але я його прибрав з двох причин: по-перше, щоб не використовувати зареєстрований офіційний логотип стороннього виробника програмного продукту і не порушувати авторські права компанії DrWeb, і по-друге: я без погодження авторів трішечки "пошаманив" над іхньою розробкою і вніс деякі особисті корективи, так що це вже не зовсім їхній продукт розробки, хоч і не зовсім моя особиста інтелектуальна власність... Вийшло щось середнє...ні вашим, ні нашим... Перевірку здійснює потужна антивірусна лабораторія DrWeb, але ти заходиш до неї не через парадний вхід, де з тебе візьмуть плату, а через аварійний вихід, який виявився відчиненим... За таких умов, на мою думку, не порушено авторських прав компанії та Закону "Про захист прав на об'єкти інтелектуальної власності" (якщо офіційні представники антивірусної лабораторії DrWeb зі мною не згодні, чекаю аргументованого офіційного звернення як до адміністратора сайту...) і для користувачів нашого сайту ця опція стала можлива у безкоштовному варіанті, бо дуже вже я не люблю платити "за мізки" в інтернеті кому б то не було і принципово цього не роблю... Краще я потрачу гроші, яких і так завжди не вистачає, на власну дитину, чим "віддам чужому дядечкові"... База антивірусних сигнатур оновлюється щогодинно. Під час простою сканер у фоновому режимі перевіряє сторінки нашого сайту, який від сьогодні став іще безпечнішим, маючи додаткову власну систему захисту крім стандартної, діючої в системі Unet.
Запрошую до обговорення теми
:hello: :good:
 
ShamanДата: Понеділок, 03.09.2012, 14:38 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлень: 13
Нагороди: 0
Репутація: 32767
Статус: Offline
Тему перенесено у зв'язку зі створенням розділу "Лікбез" згідно тематичної направленості. Раніше тема була розміщена в розділі "Чаво?", який призначений для створення тем, тематика яких не відповідає жодному з розділів... У зв'язку з переносом обнулився лічильник відвідувань та дата створення для даної теми. Перші 15-20 хвилин будуть недійсними посилання на цю тему, які я одразу ж після переносу відредактую. Якщо хтось помітить непрацююче посилання, яке я не виправив, підкажіть... nocomp
 
Форум » Лікбез » Інструкції » Антивіруси (Роз'яснення щодо функціонування антивірусних програм сайту)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Дизайн Н.Белов © 2024